Over Ons

Wie wij zijn

Wij zijn

Reemers Montage en Timmerwerken

Uw Full Service Bouw Partner

Gevestigd in Nederweert en behept met jarenlange ervaring zien wij ons graag als uw Full Service Bouw Partner.

Van het kleinste klusje tot het grootste project, wij doen het allemaal met liefde. Omdat we van mooie en van goed werkende dingen houden, en omdat we dit tegen een schappelijk tarief kunnen aanbieden. Daar worden wij vrolijk van. 

Desgewenst regelen wij uw Complete Project van A tot Z.

Samenwerken

Wij zien elk project als een samenwerking tussen u als opdrachtgever en ons als de eindverantwoordelijke voor de uitvoer. U vertelt precies hoe u iets wilt hebben, en zij zorgen met onze jarenlange ervaring voor het juist interpreteren van uw wensen en de juiste uitvoering hiervan.

Alleen zo kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van de uitvoering van uw project.

Kortom

U geeft u wensen aan en wij dragen zorg voor de uitvoering van het gehele project, nemen de gehele eindverantwoordelijkheid op ons en zijn pas tevreden als u het bent.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat wij doen? Ga dan naar Diensten.

Wilt u meer lezen over Anton Reemers?

Logo Reemers Montage en Timmerwerken

Over Ons

Anton Reemers

Reemers Montage en Timmerwerken - Anton

Hallo,

Ik ben Anton Reemers, eigenaar van Reemers Montage en Timmerwerken en ik hou van dingen maken.

Dingen creëren of repareren heeft me altijd een goed gevoel gegeven. Je ziet iets ontstaan, iets dat er eerst niet was of niet goed functioneerde. Wie houdt daar nu niet van?

Breed inzetbaar gereedschap

Werken met gereedschappen is me altijd vrij gemakkelijk afgegaan. En ik hou van afwisseling. Vandaar dat ik inmiddels zo’n beetje alles doe wat er bij een verbouwing komt kijken. Ik zie mijzelf dan ook als een breed inzetbaar stuk gereedschap, mét een goed humeur :-)

Goed humeur

Mensen zeggen mij regelmatig dat ik goedlachs ben en altijd een goed humeur heb. Nu kan ik u verzekeren dat het laatste helaas zeker niet altijd het geval is, we maken tenslotte allemaal minder leuke dingen mee. Maar ik ben wel altijd optimistisch en dus lijkt het alsof ik altijd een goed humeur heb.

Daarnaast hou ik van mijn werk en van het effect dat het heeft op mijn klanten. Mensen zijn blij als er iets moois is gemaakt of iets weer beter functioneert dat het deed, en dat voelt altijd goed.

Leuk project op komst?

Bent u benieuwd of ik écht vrolijk wordt van een nieuwe leuke opdracht? Vul het contactformulier in met uw wens of probleem en ik meld me zo snel mogelijk.

Reemers Montage en Timmerwerken - Anton

Hallo, ik ben Anton Reemers,

Hoe mag ik u helpen?

Benieuwd of ik uw project aankan? Ik hou wel van een uitdaging, dus probeer het maar.